Kako kombinirati sportske majice

Hoodice ili sportske majice ovih dana nisu samo za nošenje po kući. Naime, ovaj stil prije nekoliko je sezona stigao na velika vrata, i sada je već neobično prošetati gradom i ne vidjeti barem jednu osobu koja je odlično uklopila sportske majice u svoj stil. Nekad rezervirane samo za kućno izdanje, majice s kapuljačom odlične su ako se želite odjenuti udobno, ali svejedno biti ukorak s modom. Zato vam ovdje donosimo kratak vodič za to kako kombinirati te trendy majice s ostalom garderobom.

Iako naizgled zvuči nespojivo, jedan od najboljih načina za nositi sportsku majicu za žene je na haljinu ili mini suknju. Možda zvuči smiješno i neizvedivo, ali ove sezone upravo se ta kombinacija pokazala pobjedničkom. Tako na ulici često možemo vidjeti mladu damo kako ponosno hoda s haljinicom i mekanom sportskom majicom. Takve kombinacije također vole i slavni, kao na primjer Kaitlyn Jenner.

Sportske majice također se mogu dobro kombinirati s uskim majicama. Oprečna kombinacija prozirnih čipkastih majica i velikih mekanih hoodica osvaja u svakoj prilici. Takve majice također se mogu izvrsno uklopiti s visokim čizmama i torbama novčanicima. A ako želite više uobičajen izgled, sportsku majicu uvijek možete obući na jednostavne traperice. Dodatno se podržava nošenje malo poderanih traperica uz takve majice za pravi street look.

Još valja napomenuti da se treba obratiti pozornost na to kakvu sportsku majicu nosite – onu s natpisom ili bez. Ukoliko preferirate sportske majice bez natpisa, možete ih kombinirati s malo živahnijim bojama ili uzorcima. S druge strane, ako vaša sportska majica ima logo, slike ili slova na sebi, ona sama po sebi treba biti centar vašeg outfita, te ju je u tom slučaju bolje nadopuniti jednostavnim hlačama ili suknjom iste boje ili komplementarne boje.

Na koji god odabir se odlučile, ako odaberete pravu sportsku majicu, zasigurno ćete zasjati u bilo kojoj prilici!