Savjeti za odabrati modni nakit

Modni nakit je ono što bi trebala imati svaka žena. On može uljepšati svaku kombinaciju ako ga se dobro odabere, ali može i uništiti lijepu odjeću ako se s njom ne slaže. Kada se radi o modnom nakitu, pametno je imati raznovrsnu kolekciju koju ćete moći iskoristiti za kombiniranje s raznovrsnom odjećom i za svakakve prilike. Ali ako se još uvijek mučite s time kako odabrati pravi modni nakit, evo nekih savjeta koji će vam pomoći.

Odaberite ono što volite – Kada se nađete u kupovini za nakitom, najbolje je odabrati ono što vam se sviđa i ono u čemu ćete se osjećati dobro. Ako se noseći svoj nakit ne osjećate odlično, to će se na vama i vidjeti. Žena koja nema samopouzdanja ne može izgledati otmjeno i divno. Također izbjegavajte kupovanje modnog nakita samo zato jer je nešto trenutno u trendu. Kada trend prođe, ostat će vam nakit koji vam se ne sviđa, što znači bačene novce.

Detalji su važni – Kada birate kvalitetu, odaberite onaj modni nakit koji ima lijepe detalje. To uključuje kopče, perle, metalne detalje, itd.

Pokažite se – Takozvane statement ogrlice i narukvice popularan su odabir modnog nakita koji možete prilagoditi svojim ukusima. Jedan takav komad može oživjeti vašu garderobu. Ali također pripazite da odaberete nešto u svom stilu. Ako inače volite minimalizam, vjerojatno se nećete osjećati dobro noseći ogromnu šarenu ogrlicu od perlica. Ali definitivno možete odabrati jednu jednobojnu ogrlicu koja je malo veća od onoga što inače nosite – to neka bude vaš statement.

Kombinirajte – Imajte na umu da se modni nakit ne mora slagati, barem ne na razini svakog komada. Uzmite u obzir da možete miješati stilove ogrlica, narukvica, prstenja i naušnica na način da jedno odaberete od metala, drugo od drveta, ili jedno jednobojno, drugo šareno. Ali opet imajte na umu da nije dobro pretjerati, te da ti komadi nakita ipak moraju imati nešto zajedničko.